Pravila i Uslovi Korišćenja

Pravila korišćenja
Dobrodošli na „romaniasvin.org“. Korišćenjem bilo kog dela „romaniasvin.org“ automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem „romaniasvin.org“, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti. Nijedan deo „romaniasvin.org“ ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Lična, autorska i druga prava
Sadržaj objavljen na „romaniasvin.org“ ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka „romaniasvin.org“, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati štetu „romaniasvin.org“ portalu ili bilo kom trećem licu u skladu sa propisima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na „romaniasvin.org“ povređuje Vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete zahtevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na druge veb stranice i oglašivači
„romaniasvin.org“ sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje „romaniasvin.org“ koristite na vlastitu odgovornost i „romaniasvin.org“ se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

„romaniasvin.org“ sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice, kao i veza do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih lica (linkova) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. „romaniasvin.org“ nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

„romaniasvin.org“ nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivaca na „romaniasvin.org“ kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na „romaniasvin.org“. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika na „romaniasvin.org“ i izvan „romaniasvin.org“ isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te „romaniasvin.org“ nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka i kolačići
U pogledu pitanja vezanih za obradu i zaštitu vaših ličnih podataka i korišćenje kolačića molim vas da pogledate našu Politiku privatnosti.

Izmene uslova korišćenja
„romaniasvin.org“ zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama „romaniasvin.org“ može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na „romaniasvin.org“ smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.